Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος Εκτύπωση E-mail
11.06.16

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος   «Αυλαία» έπεσε για τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό Γιάννη Μιχαλόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ηλικία 89 ετών.

Τελευταία ανανέωση ( 11.06.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Παπακαλιάτης φεύγει για Αμερική Εκτύπωση E-mail
01.06.16

Ο Παπακαλιάτης φεύγει για Αμερική Το «Ένας άλλος κόσμος», η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκινάει πλέον την διεθνή πορεία της. Η αρχή γίνεται την Κυριακή 5 Ιουνίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η λευκόχρυση ελληνική σημαία του Ai Weiwei Εκτύπωση E-mail
20.05.16

Η λευκόχρυση ελληνική σημαία του Ai WeiweiΈξω από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης κυματίζει μια ελληνική σημαία όχι με τα γνωστά γαλανόλευκα χρώματα αλλά με λευκές και χρυσές ρίγες, έργο καθαρά συμβολικό, του σπουδαίου καλλιτέχνη Ai Weiwei που θα εκθέσει πολλά και σημαντικά έργα του, για πρώτη φορά σε ελληνικό μουσείο. Δίπλα στην ελληνική σημαία υπάρχει μία που ο καλλιτέχνης ονομάζει Σκιά και η χρυσή αποτύπωση στο κέντρο της έχει ως έμπνευσή της το κορμάκι του μικρού Αϊλάν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγάλη διάκριση για την ελληνική κολύμβηση - Χάλκινο μετάλλιο ο Χρήστου στο Λονδίνο Εκτύπωση E-mail
18.05.16

Μεγάλη διάκριση για την ελληνική κολύμβηση - Χάλκινο μετάλλιο ο Χρήστου στο Λονδίνο - Media Ο Απόστολος Χρήστου κατάκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο με χρόνο 54΄΄19, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πέθανε ο «σκληρός» του ελληνικού κινηματογράφου Εκτύπωση E-mail
21.04.16

Πέθανε ο «σκληρός» του ελληνικού κινηματογράφου Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Βόγλης, ένας από τους ωραιότερους «σκληρούς» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και το περασμένο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο φως το σκοτεινό μυστικό της αρχαίας Αθήνας Εκτύπωση E-mail
15.04.16

Αμφορέας με σκύλο στη μετόπη, 670-620 π.Χ.Αρχαία Αθήνα, 632 π.Χ., ο Κύλων και οι οπαδοί του προβαίνουν σε μια εξέγερση που επρόκειτο να αιματοκυλήσει την πόλη-κράτος. Θα ακολουθούσαν κι άλλες εξεγέρσεις και αλληλοεξοντώσεις αριστοκρατών τα επόμενα 25-30 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έτσι θα «ρίξει» τους τοίχους το WiFi σας (Video) - Για να μην χάνετε το σήμα Εκτύπωση E-mail
03.04.16

Έτσι θα «ρίξει» τους τοίχους το WiFi σας (Video) - Για να μην χάνετε το σήμα - Media Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να πηγαίνεις στην άλλη πλευρά του σπιτιού σου και να χάνεις τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή να χρειάζεται να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής σου κάθε φορά που απομακρύνεσαι από το router.

Τελευταία ανανέωση ( 03.04.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση για τη Νέα Έκδοση του Υπουργείου Εξωτερικών «Οι Έλληνες Δίκαιοι των Εθνών» Εκτύπωση E-mail
03.02.16

Το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Ίδρυμα για τη Μνήμη των Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Yad Vashem, εξέδωσε τον Τόμο «Οι Έλληνες Δίκαιοι των Εθνών», εκδόσεις Μίλητος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάνδημη θλίψη για την Άννα Συνοδινού Εκτύπωση E-mail
08.01.16

Άννα Συνοδινού στις «Ευμένιδες»Το σημαντικό καλλιτεχνικό και πολιτικό έργο της Άννας Συνοδινού σημειώνουν και εκθειάζουν κόμματα και πολιτικοί με αφορμή τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού που τίμησε τόσο το θέατρο όσο και την ελληνική Βουλή. Το γεγονός της απώλειάς της έχει προκαλέσει πάνδημη θλίψη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Λίφτινγκ» στο κάστρο της Κομοτηνής Εκτύπωση E-mail
03.01.16

Η νότια πλευρά του κάστρου της Κομοτηνής, η πύλη ενός από τους 12 τετράγωνους πύργους (πάνω δεξιά) και υποδομές και εγκαταστάσεις για το κοινόΑρχιτεκτονικά κατάλοιπα, πιθανόν οθωμανικού λουτρού, αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών για τη στερέωση και τη διαμόρφωση του βυζαντινού κάστρου στην Κομοτηνή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με πόσα likes το facebook ξέρει ποιος είσαι, καλύτερα κι από την μητέρα σου Εκτύπωση E-mail
31.12.15

Με πόσα likes το facebook ξέρει ποιος είσαι, καλύτερα κι από την μητέρα σου - Ο ψηφιακός σωσίας μας στα social media - Media Τα social media μπορούν πια να γνωρίζουν τον χαρακτήρα μας καλύτερα απ' ό,τι οι γονείς, ο σύζυγος ή οι φίλοι μας. Καθένας από εμάς δημιουργεί άθελά του έναν ψηφιακό σωσία, ένα ιντερνετικό «διπλό», όμως αυτό το «πλάσμα» δεν είναι ο εαυτός που δείχνουμε στους άλλους ή ακόμα που θα θέλαμε να είμαστε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 402

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote